image

El nostre equip humà està format per professionals qualificats, motivats i compromesos en donar la millor resposta a les necessitats de candidats, treballadors i empreses.

Catt. Recursos humans. treball temporal

Origen i fundació

CATT és una societat catalana dedicada als recursos humans i treball temporal, fundada l'any 1994 a la ciutat de Berga, després de la regulació del sector del treball temporal i davant la necessitat que hi havia a la zona. Amb més de 20 anys d'experiència CATT és Empresa acreditada en la Norma ISO 9001. Un responsable de Qualitat supervisa que els mètodes i procediments es mantinguin operatius en totes les oficines.

Procés d'expansió

Davant l'èxit d'aquesta primera oficina a Berga, el 1995 es decideix obrir una nova delegació a Vic, i el 1997 a Manresa, sent l'any 2001 el període de la seva màxima expansió geogràfica amb l'obertura de la resta d'oficines actives avui en dia , amb autorització administrativa definitiva nombre 69/0025/01. Actualment comptem amb una àmplia xarxa comercial distribuïda per tota la geografia catalana.

Sector de Recursos Humans

Com a empresa del sector dels Recursos Humans, estem adherits a diverses organitzacions empresarials i professionals, i estem en contacte permanent amb les diferents administracions públiques. El nostre equip humà està format per professionals qualificats, motivats i compromesos en donar la millor resposta a les necessitats de candidats, treballadors i empreses.

La nostra missió

La nostra missió és la de proveir als nostres clients, de manera eficient, de recursos humans altament qualificats per tal de potenciar la flexibilitat i la competitivitat de la seva empresa. El nostre compromís es fonamenta en la satisfacció del client com a valor essencial, del que deriven la resta de les normes i les actituds de la nostra organització, alhora que mira per les necessitats dels treballadors.

20 anys, centenars de clients, milers de contractacions i milions de gràcies!

En 2014 es va celebrar el 20 aniversari de CATT. Durant tots aquests anys, ens esforcem al màxim per oferir serveis d'alta qualitat que ajudaran al teu negoci a ser més competitiu, buscant sempre els millors professionals i una qualitat excel·lent en la nostra atenció.

Avui, seguim a la teva disposició, amb més empenta que mai, cap al bon futur i amb la força del treball ben fet.

Screenshot