image

Treball temporal

Agilitat i professionalitat en la captació, selecció i contractació de personal per a cobrir vacants en qualsevol sector, per puntes de producció, substitucions o absentismes. Disposi pel temps estrictament necessari amb cost controlat i sense imprevistos.

Les empreses amb més de 50 treballadors han de complir amb la LISMI contractant persones amb discapacitats a través de CATT, que computen per a la quota de reserva del 2% com si fos personal propi. Col·laborem amb el programa Incorpora de l'Obra Social Fundació de la Caixa , afavorint la incorporació de persones en risc d'exclusió al món laboral.

Ampliar informació.ISO 9001

image

Selecció de personal

Captació, avaluació i selecció dels professionals qualificats que es requereixen per a impulsar el desenvolupament i creixement de cada organització.

Selecció mitjançant criteris objectius, rigorosos i actuals dels candidats que més s'ajusten a les necessitats empresarials, entenent i transmetent sempre els valors del client.

Consultors especialitzats seleccionaran als millors talents per la teva empresa, avaluant als candidats a les dimensions acadèmica, professional i competencial.

La nostra àmplia experiència i coneixement del sector ens permet ajustar les nostres seleccions al present i futur del teu negoci.

Ampliar informació.

image

Divisió de neteja

Serveis de neteja, control d'accessos, consergeria, manteniment, conservació, etc.

Serveis realitzats per empreses del sector, especialitzades en la prestació de serveis de neteja, serveis auxiliars i pintura, amb l'objectiu d'oferir a cada client una solució integral, optimitzada i totalment satisfactòria per a les seves necessitats concretes. Per aconseguir-ho disposa d'un sistema infalible: comptar amb professionals excel·lents per poder oferir un servei excel·lent.

Solicitar pressupost a mida.